Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík zabil spolužačku (†19) kvůli penězům. Jak dlouho umírala, si měřil minutkou

Autor: DH - 
10. února 2019
15:28

Skrytá policejní kamera v autě podezřelého muže zachytila rozhovor mezi údajným vrahem a jeho kamarádem. „Prostě jsem ji pověsil,“ řekl Liam McAtasney na záznamu, ve kterém celou vraždu devatenáctileté kamarádky Sarah Sternové detailně popsal. Muže společně s komplicem následně zadrželi kriminalisté.

Video pořízené ze skryté kamery zveřejnil soud při procesu s Liamem McAtasneyem, který je obviněný z vraždy spolužačky a kamarádky z dětství. Podezřelý na něm mluví se svým kamarádem Anthonym Currym poblíž Bradley Beach, ve státě New Jersey v USA jednatřicátého ledna roku 2017. Pravděpodobný vrah mu detailně popisuje okolnosti vraždy mladé dívky.

„Prostě jsem ji pověsil,“ začíná rozhovor Liam. „Zvedl jsem ji a nechal ji viset nad zemí. Trvalo mi půl hodinky, než jsem ji zabil, nastavil jsem si na to minutku,“ dodal. McAtesney ještě přiznal, že největším problémem pro něj byl pes oběti. I ten ale nakonec vše vzdal. „Její pes tam ležel a díval se, jak ji zabíjím. Neudělal nic,“ popsal.

Mezitím, co pachatel pokračoval ve svém monologu plném nechutných detailů, jeho přítel Curry na videu zpívá. V tu chvíli asi netušil, že se bude muset zpovídat u soudu. „Prostě jsem to tehdy vypustil, dělal jsem to vždycky, když mi něco říkal,“ vypověděl Curry, který s pravdou vyšel na veřejnost krátce po pořízení nahrávky. Policii ho udal jeho vlastní otec. Mladík nakonec přiznal, že o plánu zavraždit mladou dívku věděl už od roku 2016, kdy mu své ďábelské úmysly McAtesney sdělil na oslavě Díkuvzdání. 

Motivem vrahů byly peníze Sarah, které patřily její nemocné matce. Liam McAtesney společně s komplicem Prestonem Taylorem, který také čelí obvinění z napomáhání k vraždě, měli Sarah vylákat na schůzku, kde ji chtěl McAtesney svázat a následně s oprátkou kolem krku shodit z mostu. Odtud ho měl komplic odvést a vše mělo vypadat jako sebevražda.

Peníze chtěli muži ukrýt. Dívka měla mít u sebe 100 tisíc dolarů, které chtěli pachatelé použít na pořádání drahých párty. Oba mladíky krátce po pořízení tajné nahrávky z auta zadržela policie a o jejich vině rozhodne velice brzy soud v New Jersey.

 

alter012 ( 11. února 2019 04:16 )

A pri tom doma je toľko iných krvavejších príkladov , len ich treba trochu rozpísať , trochu viac detailov ....cudzie nechceme ! Máme svoje ....

HledacPravdy ( 11. února 2019 00:29 )

Konečně běloši. Ale bylo to těžké je najít, že?

depetr77 ( 10. února 2019 20:06 )

[-=Najděte žhavé ženy k dispozici pro vás ve vašem městě Tady na : My.Su/Zeny

smeagol ( 10. února 2019 19:14 )

Co s timto genetickym odpadem? Doufam, ze v onom state existuje trest smrti a pokud ne, ve vezeni se o nej postaraji.

repro ( 10. února 2019 18:13 )

Proboha proč sem dáváte takové články?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání