Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Soudí ho za zneužívání šesťačky: „Myslel jsem si, že jí je 19!“ hájil se muž (28)

Carl Hodgson měl sex s nezletilou dívkou. Netušil to.
Carl Hodgson měl sex s nezletilou dívkou. Netušil to.  (Autor: Policie UK/Facebook)
Autor: ital - 
8. února 2019
16:45

Kancelářský pracovník Carl Hodgson (28) stanul před soudem kvůli obvinění, že měl sex s 12letou dívkou. Seznámili se spolu přes mobilní aplikaci a vyměnili několik zpráv přes WhatsApp. Dívčina ovšem použila falešné údaje a tvrdila, že jí je 19 let. Obviněný muž byl prý ze zjištění skutečnosti naprosto šokovaný.

Kancelářský pracovník Carl Hodgson (28) z britského Manchesteru se seznámil přes mobilní aplikaci s dívkou, jež o sobě tvrdila, že jí je 19 let. Pozval ji k sobě do bytu, kde se měl před ní sexuálně uspokojit, zatímco jej sledovala. Také ji prý nafilmoval na mobil, když na sobě měla přiléhavé prádélko. Video pak poslal s chlubivým vzkazem svému kamarádovi. Dokonce dívku označil v textu za „zkaženou“.

Tahle jeho milostná avantýra měla neblahou dohru. Ukázalo se, že dívce je pouhých 12 let a na aplikaci uvedla falešné údaje. Její matka s ní měla už dříve mnoho trápení, kvůli četným útěkům z domova. Tu noc, kdy odešla za Carlem, usnula v přízemí a nic netušila. Okolo 20:30 však zjistila, že její dcera zmizela.

Muž stanul před tribunálem, kde mu soudce David Stockdale řekl: „Oběť byla kvůli svému věku velice zranitelná a snadno podlehla svádění. Jde o nejzávažnější porušení zákona, jehož jste se dopustil. Dítě ponese následky činu do konce života. Zohledňuji však, že jste neznal skutečný věk poškozené a byl přesvědčený, že je starší 16 let.“

Carl byl po zjištění skutečnosti naprosto šokovaný a skutečně cítil lítost a měl spoustu výčitek. V jeho prospěch vypovídali svědci, kteří upozornili na jeho jinak velmi slušné chování. Soudce pověděl: „Jsem rád, že Hodgson projevil skutečnou lítost a výčitky. Kvůli tomuto přečinu přišel o zaměstnání i domov.“ Jako trest obviněnému udělil 2,5 roku za mřížemi. V registru sexuálních delikventů však zůstane Carl již navždy.

Dívka, s níž mu byl zakázán kontakt, nyní navštěvuje psychologa a sociálního pracovníka. V současnosti je uzavřená do sebe a odmítá jakoukoliv komunikaci.

petrw ( 9. února 2019 10:27 )

smradlavamakrela ( 8. února 2019 18:54 )

Takže, ve dvanácti zkažená *** m dává Sedět by měla jít ona !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání