Americká herečka i v padesáti letech vypadá jako holčička. Jennifer Anistonová se stala snem mnoha mužů nejen díky skvělým hereckým výkonům, ale také ženským přednostem, za zmínku stojí hlavně její proslulé stojící bradavky, které se tak trochu staly jejím poznávacím znamením. „Taková moje prsa prostě jsou! A rozhodně si na ně nestěžuji a nestydím se za ně,“ uvedla už dříve herečka pro Vogue.

Ani fyzická krása ovšem nezachránila její manželství s Bradem Pittem, který se při natáčení filmu Pan a Paní Smithovi beznadějně zamiloval do Angeliny Jolieové. Vzhledem k tomu, že rozvodu předcházely měsíce lží a tutlání mileneckého poměru, je s podivem, že dnes jsou z bývalých manželů poměrně dobří přátelé.

„Pitt nakonec Aniston přiznal, že se do Angeliny během natáčení zamiloval a měl s ní pletky,“ kdyby bývala Jennifer více tolerantní, mohlo být jejich manželství zachráněno. Jenže podle knihy The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon dostala Aniston záchvat zuřivosti a nevěrného manžela okamžitě vyhodila z domu.

Poté co se rozpadlo Pittovo manželství s Jolieovou, ochladla zřejmě i nevraživost mezi bývalými manželi, protože na oslavě jejích padesátin, která proběhla už v neděli, se Brad Pitt nejen ukázal, ale dokonce se i skvěle bavil. „Několik minut si povídali, vyměnili si zdvořilosti. Bylo znát, že s minulostí se smířili a dívají se spíše do budoucnosti,“ uvedl web Hollywoodlife.com. Po deseti letech, kdy se nemohli ti dva ani cítit, je to skvělý výkon.

O tom, že Jennifer Aniston nestárne, se můžete přesvědčit v galerii.

 

Fotogalerie
57 fotografií