Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Orgasmus hned? Tyhle hračky vám k němu spolehlivě pomohou

14. února 2019 | 06:00

Láska by se měla oslavovat každý den, a ne jen jednou do roka! Vezměte si, kdyby se měl sex provozovat třeba jen na Valentýna – a pak rok utrum. To by nás jistě nebavilo. Orgasmus a sexuální hrátky můžete navíc provozovat nejen v páru, ale i sama doma. A k tomu na vás v obchodech s erotickými pomůckami čeká spousta skvělých pomocníků.

Máte doma v šuplíku nočního stolku zavřeného vibrujícího kamaráda, kterého jste si kupovala asi před sto lety a který už v podstatě patří do křemíkového nebe? Možná ještě slouží jakžtakž dobře, ale to budete koukat, když si pořídíte nového pomocníka! Protože technologie a nové prvky, které v dnešní době tyhle hračky mají, se s těmi před pár lety nedají srovnat.

Zlepšil se materiál, ze kterého jsou pomůcky vyrobeny, a také je můžete ovládat na dálku, a to nejen sama. Ovládat vaše vzrušení může i váš partner, a to ani nemusí být doma nebo na stejném kontinentu. Aplikace vládnou světem a erotický průmysl se jim nevyhnul. Jelikož se o erotické pomůcky začaly zajímat mnohem více i ženy, začalo se pro ženy vyrábět i více hraček, a to takových, které dráždí přesně ty partie, které je potřeba – a mnohdy i několik najednou!

Prohlédněte si galerii se vzrušujícími novinkami:

K vibracím přibyly nové vychytávky, jako jsou pulsace simulující pronikání penisu do vaginy, na trhu se objevily také womanizery. To jsou pomůcky, které jemně nasávají klitoris a podtlakovými vlnami ho masírují. Tenhle malý zázrak byste měla určitě vyzkoušet, dělá se dokonce i v cestovním balení nebo kombinovaný s vnitřním vibrátorem. Také BDSM pomůcky jsou v kurzu: různé plácačky, šimrátka nebo svazovací lana, třeba i v růžové barvě. Na trhu najdete i dřevěná dilda a vibrátory, které jsou české výroby, stejně jako krásný dezénový vibrátor, který si můžete nechat vyrobit i s osobním věnováním nebo vzkazem. Rozhodně si prohlédněte naši inspirativní galerii.