Všichni ti, kteří si dnes, tedy na svatého Valentýna, v nejromantičtější den v roce zapnuli ranní vysílání TV Markíza, se tak stali svatebními hosty při velkém dni jedné mladé dvojice. Tu ve studiu celé ráno pečlivě připravovali, aby během obřadu vypadali co nejlépe, nechyběla kadeřnice ani vizážistka. Dolaďovaly se poslední detaily na svatebním dortíku – a krátce po osmé došlo na slavnostní ceremoniál.

Svatební obřad dojal nejenom mladého ženicha Radovana, ale i moderátorku Lenku Šóošovou (42), která se během minulého roku v tichosti a bez vědomí zahraničních médií tajně provdala a stala se paní Raimanovou. Extrémně štíhlá moderátorka, která byla nejednou nařčena z anorexie, to čerstvým manželům odsvědčila a po celou dobu dojatě ronila krokodýlí slzy, zatímco její kolegyně, plavovlasá Kvetka Horváthová (42), zase rozdávala široké úsměvy na všechny strany.

Nadšení neskrývala ani nevěsta Klára, která se po svatbě nechala slyšet: „Už je můj, už ho nepustím!“ Rozchod této novomanželské dvojice však nejspíš jen tak nehrozí - nejen, že se velice milují, ale také spolu vychovávají dvě děti (dcerku Elišku má Klára z předchozího vztahu, synka Olivera s Radovanem) a věnují se rekonstrukci domu.

Poté, co televizním vysíláním zaznělo jejich „ano“, došlo kromě tradičního novomanželského polibku i na první tanec. K tomu jim zapěla půvabná zpěvačka Kristína Peláková (31) svůj hit s názvem Navždy.

DOJEMNÉ VIDEO: Veterán druhé světové války doprovodil svou vnučku k oltáři. Dva dny na to zemřel

Video
Video se připravuje ...

Veterán druhé světové války doprovodil svou vnučku k oltáři. Dva dny na to zemřel www.youtube.com/Rumble Viral

Fotogalerie
23 fotografií