O Karla Gotta (79) se bojí celé Česko, a tak netrpělivě čeká na každou informaci o tom, jak se mu daří. Nedávno pomocí svého facebooku i instagramu fanoušky ujistil aktuální fotografií o tom, že je zcela ve své kůži a redakci Blesku skrze manažerku přislíbil, že brzy zveřejní další aktuální snímky.

A nyní jsou tady. Karel je umístil na svoji facebookovou stránku a je na nich zachycený při natáčení dokumentárního filmu o své osobě. Po jeho boku se na nich objevuje i o nic méně legendární muž. „Je mi velkou ctí, že se ve filmu objeví i Jiří Suchý, kterého jsem na jeho pozvání poprvé navštívil u něj doma,“ napsal Gott k příspěvku. Je tak pravděpodobné, že fotografie nejsou úplně aktuální a vznikly v dosavadním průběhu natáčení v domě Suchého. Sám Gott uvedl, že natáčení probíhá již půl roku.

Fotku Karla Gotta nedávno přidávala na svůj účet i zpěvačkaIlona Csáková (48), která si tím ale na sebe upletla bič. Csáková se pravděpodobně snažila Karlovi pomoct, ale Blesk brzy zjistil, že v případě snímku zpěváka a jeho manželky Ivany na sněžném skútru jde pouze o pokus uklidnit jeho fanoušky, protože byl pořízen o několik dní dříve, nikoli den po rozšíření fámy o Gottově smrti.

Gott, v souvislosti s falešnou zprávou, umístil na facebook emotivní vzkaz, kterým všechny ujistil, že je živ a zdráv. „Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám.“

Fotogalerie
21 fotografií