Mladý herec a zpěvák Darren Criss se do myslí mnoha televizních diváků zapsal ať už jako Blaine v populárním seriálu Glee či jako sadistický vrah v druhé řadě seriálu American Crime Story, kde se stane andělem smrti mimo jiné i pro světoznámého módního návrháře Gianniho Versace. Tmavovlasý sympaťák v obou těchto příbězích ztvárňuje roli gaye, a tak si ho mnohý fanoušek automaticky zapsal jako homosexuála.

Mimo televizní kamery ale dává Criss, hrdý držitel ceny Emmy a Zlatého glóbu, přednost společnosti krásných žen. S jednou takovou se dokonce oženil. Své „ano“ si tento víkend řekl v New Orleans s půvabnou Miou Swierovou (33), producentkou a scénáristkou společnosti Fox. S ní žil, jak se tak říká, na hromádce dlouhých sedm let. Zasnoubili se v lednu minulého roku a přesně po roce si pak vyměnili prstýnky.

Nevěsta si pro tento svůj velký den zvolila poněkud netradiční svatební šaty, které vypadaly, jako kdyby si na ně navlékla negližé včetně přezek na podvazky. K nim obula bílé tenisky a jejím volně rozpuštěným vlasům dominovaly světle růžové pramínky.

Také ženich zvolil bílý oblek.  Po slavnostním ceremoniálu dvojice odjela z hotelu Ace v luxusním vintage autě značky Rolls Royce. Mezi svatebními hosty podle časopisu People nechyběly hvězdy seriálu Glee, například Lea Michele (32), John Stamos (55), Chord Overstreet (30) nebo Harry Shum Jr. (36).

VIDEO: Lea Michele z Glee v sexy klipu k písni On my way

Video
Video se připravuje ...

Lea Michele - On my way Youtube.com

Fotogalerie
30 fotografií