Ještě před televizní premiérou Čvančarová prohlašovala, že ji postava Luďanovy exmanželky neskutečně baví. „Ilona je trapná, příšerná, iritující a pitomá blbka. Je vulgární a pořád křičí,“ říkala o své roli pobaveně. Teď ale vyšlo najevo, že si myslela na daleko větší hereckou příležitost. Dělala si zálusk na postavu transsexuálky Dáši/Pavla, kterou hraje Stárková a mluví ji Jan Cina (30).

Tři ve hře

„Honza (režisér Prušinovský – pozn. red.) původně uvažoval, že by to hrál i muž nebo žena, která touto proměnou fakt prošla. Vím, že v té konečné fázi jsme byly nakonec tři ženy, ze kterých si vybíral. A všechny ty tři ženy tam i hrajeme,“ prozradila Stárková v Českém rozhlase.

Tou třetí byla Dominika Býmová, který hraje Romanu v mostecké hospodě Severka. „Prý by nebylo vůbec uvěřitelné, že jsem bývalý muž,“ svěřila se Dominika v rozhovoru pro Nedělní Blesk. Tvůrci úspěšného seriálu se o obsazení klíčové postavy rozhodovali dlouho. „Absolvovala jsem dva castingy, protože Honza si opravdu pečlivě vybíral,“ potvrdila Stárková, která nakonec roli vyhrála.

Víte, že...

Martin Hofmann a Jitka Čvančarová jsou bývalí partneři nejen na obrazovce, ale také v soukromém životě. Rozešli se před deseti lety poté, co se provalilo, že si platil lehké děvy.

Fotogalerie
93 fotografií