„Dnešní doba je plná stresu. Mysl si proto chce odpočinout, odreagovat se a rozveselit. A to je důvod, proč jsme pro naše diváky připravili tento humorný seriál. Věříme, že se na něj budou každý týden těšit,“ uvádí ke vzniku seriálového Kameňáku kreativní producent TV Nova Evžen Gogela. Natočených bylo celkem šestnáct dílů. „Smutné věci dostávají člověka do skepse, zatímco smát se vtipům a historkám lze donekonečna. Veselá nálada možná rychle přejde, ale nikdy neomrzí,“ dodává.

„V seriálu hraju učitelku Vlastičku, starou pannu. A musím říct, že jsem se této komické postavy zhostila s nadšením, protože sama mám velkou rodinu a žiju naprosto odlišným životem,“ řekla ke své seriálové postavě oblíbená herečka Veronika Žilková (57).

Kromě ní se příznivci Kameňáku mohou těšit i na další své oblíbené hrdiny v čele s Václavem Vydrou (63), Pavlem Kikinčukem (59), Martinem Dejdarem (53), Alicí Bendovou (45), Oldřichem Navrátilem (66), Michalem Novotným (39) a řadou dalších.

 

Děj stejně jako předešlé filmy odehrává v Kameňákově, v němž sedí na radnici starosta Pepa Novák. Se svým zástupcem Bohoušem Beránkem podají přihlášku do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku a ministerstvo slibuje vítězi sto milionů korun. Soutěžící však musí splnit řadu kladných kritérií, jako jsou rostoucí počet obyvatel, dobrá zdravotní péče, rozvinutý kulturní, společenský a sportovní život – nebo čistota, což se Kameňákovu nikdy moc nedařilo. Starosta je ovšem rozhodnutý obětovat pro vítězství v soutěži naprosto všechno – a z toho vyplyne celá řada komických situací...

 

VIDEO: Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií