Mladému muzikantovi Adamu Mišíkovi rozhodně nechybí smysl pro humor! Na svém instagramu sdílel fotografii se slečnou, která svou podobou Miley Cyrusové jako je by z oka vypadla! „S Miley Cyrus na pivku v Praze, prý jí chutnalo," napsal ke společné fotografii hudební objev roku 2013 a hvězda první řady show Tvoje tvář má známý hlas. V rámci jednoho vystoupení se ostatně v Miley i proměnil a sklidil za to hodně chvály.

Kalifornská zpěvačka ale pravděpodobně nemá o českém muzikantovi (ani jeho vystoupení) ani ponětí, i když po příspěvku z hospody možná brzy mít bude, protože ji v něm označil. Miley ale nemá čas popíjet v Praze, protože si v poslední době užívá spokojeného života v Malibu se svým novomanželem, filmovým Galem z Hunger Games, Liamem Hemsworthem.

Mišíkovi se ale kouskem dokonce podařilo zmást i některé své fanynky, které se už těšily na velkou mediální senzaci. „Co dělá Miley v Praze?" divila se jedna z nich. „Fakt je to Miley Cyrus?" podivovala se další. „Upřímně, nechce se mi tomu věřit, ale vypadá to jako ona," píše jiná šokovaná fanynka. 

Většina z nich ale rychle prohlédla, že se jedná pouze o neskutečnou podobu. „A já už se vyděsila, že byla v Praze a já to prošvihla," ulevila si obdivovatelka americké rebelky i českého zpěváka, který nedávno zkoušel své štěstí i ve StarDance, kde vypadl ve čtvrtém kole.

VIDEO: Mišík ve StarDance: Nejvíc se bál ostudy a šlapání! 

Video
Video se připravuje ...

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání! Česká televize

Fotogalerie
53 fotografií