Modelka a moderátorka Agáta Prachařová sice skončila v Top Star magazínu se svou kutilskou rubrikou, které drasticky ubývala sledovanost, ale místo toho nyní rozjíždí zábavný pořad o mateřství nazvaný Máma nad věcí. V této show bude účinkovat společně se svou babičkou Olgou (94) a občas i se synem Kryšpínem (7).

Nyní se ale rozhodla si na chvíli odpočinout od náročného natáčení a každodenního zápřahu a zamířila rovnou do Tel Avivu – tam už zhruba měsíc žije její maminka, herečka Veronika Žilková, společně se svým třetím manželem Martinem Stropnickým. Ten v Izraeli funguje jako český velvyslanec.

Agáta s sebou vzala obě své děti, tedy Kryšpína, kterého má s bývalým přítelem a hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou (36), a dcerku Miu. Tu si pořídila se svým současným partnerem, manželem Jakubem Prachařem (35), známým hercem a zpěvákem, který kdysi účinkoval v populární hudební kapele Nightwork.

A právě kvůli svým sladkým ratolestem se někdejší skandalistka pohodové rekreace rozhodně nedočká! „Dovolená s dětma… Není na to speciální slovo? Dovolená mi tam nějak nepasuje,“ postěžovala si totiž na sociální síti.

Jak ale bývá u Prachařové zvykem, nic se nejí tak horké, jak se uvaří, a tak přece jenom zásobuje instagram povedenými snímky (bez filtru) z takzvané Země třikrát svaté, na nichž je vidět, že si mladá rodina tenhle výlet rozhodně užívá: Kryšpín jako obvykle řádí jak černá ruka a maličká Mia je celá u vytržení z obrovského Středozemního moře.

Jediný, kdo u téhle idylky chybí, je vlastně „jenom“ tatínek téhle čtyřčlenné rodinky, tedy Jakub Prachař. Tomu podle všeho pracovní povinnosti dovolenou neumožnily…

VIDEO: Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín. Maminka.cz, Supermámy.cz/Martin Mol

Fotogalerie
51 fotografií