Podle serveru TMZ mělo k nevěře mezi basketbalistou Tristanem Thompsonem a modelkou Jordyn Woodsovou dojít v noci z neděle na pondělí na jedné domácí party. 

„Každý se dobře bavil až do doby, než nám bylo oznámeno, že musíme okamžitě odevzdat mobilní telefony, nebo odejít. V přítomnosti celebrit to na různých večírcích není zase tak neobvyklé, že se nesmí používat mobil,“ prozradil jeden z účastníků akce.

No a poté, co všichni své telefony odevzdali, Jordyn a Tristan se po sobě začali plazit a rozhodně to nebylo jen přátelské. Nemohli se od sebe odtrhnout,“ dodal.

Tyto spekulace pak potvrdil i jeden americký instagramový účet zaměřený na celebrity, který přitom sleduje i samotná podváděná Khloe. Společně s Tristanem mají malou desetiměsíční dcerku True, kvůli níž to prý Khloe bolí nejvíce. Podle TMZ je Khloe absolutně zničená a mezi ní a Tristanem je definitivní konec.

Basketbalista nevěru samozřejmě popírá a na svůj twitter napsal, že se jedná o tzv. „fake news“, tedy výmysl. Jenže po chvíli tento příspěvek ze své sociální sítě odstranil. Nejlepší kamarádka Jordyn a mladší sestra Khloe, Kylie Jennerová se k celé aféře zatím ještě nevyjádřila.

VIDEO: Khloe Kardashianováa její módní styl v ulicích Kalifornie

Video
Video se připravuje ...

Khloe Kardashianová youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

 

Fotogalerie
57 fotografií