Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krkavčí matka opustila dcerku a šla pařit: Kristínka (†3) umřela hlady

Autor: lm - 
24. února 2019
05:37

Hrůzný případ hyenismu řeší ruská policie. Jedenadvacetiletá matka z Kirova nechala svoji malou dcerku doma samotnou a odešla minimálně na týden pryč! Mrtvou holčičku objevila její babička, která jí přinesla dárek k třetím narozeninám.

Maria Plenkina (21) podle policie pařila se svými kamarády, zatímco její dcerka umírala hlady a žízní. Krutá matka navíc v bytě před odchodem vypnula vodu, aby se holčička nemohla ani napít. Podle vyšetřovatelů žena nebyla doma od 13. do 20. února.

Mrtvou holčičku objevila její babička Irina. Případ je o to smutnější, že holčička v uvedeném týdnu slavila své třetí narozeniny a babička jí tak chtěla jen přinést dárek. Matka jí navíc celou dobu přes sociální sítě tvrdila, jak se mají s dcerkou skvěle. Irina ihned zavolala záchranku, lékaři však Kristínce už nemohli pomoci.

Matka byla okamžitě zadržena, umístěna do vazby a obviněna z „vraždy dítěte nebývale krutým způsobem“. „Neplakala a ani neukázala žádnou lítost. Jen chladnokrevně přiznala: Ano, odešla jsem a vypnula jsem vodu a nechala jsem dítě bez vody a jídla,“ popsali vyšetřovatelé.

Irinu čin její dcery naprosto zdrtil. Kdyby ji Maria požádala, aby Kristínku pohlídala, rozhodně by to udělala. „Lhala mi o tom, že je všechno v pořádku. Lhala úplně všem. Nikdy bych neřekla, že je něčeho takového schopná. Kdybych si jen všimla, že je něco špatně, holčičku bych si k sobě hned vzala,“ řekla zoufalá babička médiím. Podle ní však nic tragédii nenaznačovalo. „Opravdu skvěle to zahrála, obelstila každého. Jak se ukázalo, tak jsem svou dceru vůbec neznala,“ uzavřela smutně

antismejd ( 25. února 2019 10:09 )

široká ruská duše...zase udeřila....

dvorece ( 24. února 2019 06:26 )

Babka lhala. Věděla dobře, že kdyby vyprávěla o týrání malé holčičky matkou a že nezasáhla, že by byla potrestaná. Protože nikdo se ráno neprobudí s tím, že si řekne : dnes začnu brutálně vraždit svoje dítě. Ani duševně chorý ne, protože tohle bylo plánované, cvoci vraždí hystericky v afektu.. Tam muselo být týrání už daleko dříve. A zase zvítězila lhostejnost a zase zůstalo bez pomoci malé děcko, které sousedé určitě uslyšeli plakat, ale neobtěžovali se zavolat policii....Asi opravdu musí zase na lidstvo přiít válka, aby se lidé vzpamatovali a začali si vážit života druhých, nejen svého.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání