Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka utopila sedmidenního syna ve dřezu: Tělíčko pak pohodila do křoví

Autor: shp - 
26. února 2019
17:41

Jako krkavčí matka z pekla se předvedla Liu (21) z Tchaj-wanu. Svého teprve sedmidenního syna utopila ve dřezu. Jeho tělíčko pak zabalila do plastového sáčku a hodila ho do křovisek, kde ho sežrali červi. K děsivému činu se pod tíhou důkazů již přiznala.

Policie našla ohlodané ostatky nemluvněte v plastovém sáčku ukrytém v křoviskách. Mrtvolka byla tak zohavená, že z ní zbyla jenom noha a několik vnitřních orgánů, které strážci zákona použili k určení DNA.

Podle žalobců Liu dítě zabila, protože se bála, že se o něm dozvědí její rodiče, a zároveň se chtěla pomstít svému expříteli – otci dítěte. Na brutální incident se přišlo poté, co krkavčí matku Liu navštívili sociální pracovníci.

Chlapečka utopila ve dřezu

Své miminko totiž nezaregistrovala do 60 dnů od narození, což nařizuje zákon. Liu se přiznala policii, že se rozešla se svým přítelem poté, co zjistila, že je těhotná. Své dítě si odnesla domů z kliniky, ale později ho utopila ve dřezu v místním chrámu.

To sice nejdříve popřela, ale později se pod tíhou důkazů přiznala. Dokonce se vymlouvala na to, že na kliniku nešla kvůli porodu, ale kvůli odstranění nádoru. Pak se vymlouvala na to, že by se nedokázala o dítě postarat.

Její první dítě přežilo

Její rodina je prý velmi chudá. „Neplánovala jsem si ponechat dítě, nemohu si ho dovolit,“ smutnila na oko. Žena, která je nyní obviněna z vraždy, přitom porodila svého prvního syna už v 17 letech. Dítě si tehdy k sobě vzali rodiče jejího přítele – otce chlapečka.

antismejd ( 26. února 2019 19:21 )

krimi zprávy z Tchajvanu??? tak tomu ale fakt už vůbec nerozumím.......??????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání