Již v minulosti mluvil hned několikrát o tom, že přemýšlí, že si vezme život. „Vždycky jsem měl v sobě takovou věc – až budu mít dost, zabiju se,“ řekl v roce 2015 magazínu FHM. Tehdy se ale dušoval, že nejde o sebevražedné myšlenky, ale že nechce jednou skončit jako stará a nemohoucí troska.

Sebevražda je pozitivní věc

Přísahám bohu, že nejsem sebevražedný, je to naprosto pozitivní věc. V momentě, kdy si začnu po**rat postel, mě uvidíte před autobusem,“ dodal. Jindy byl upřímnější. V rozhovoru pro Times přiznal, že na sebevraždu myslel hned několikrát. Nenašel k ní však odvahu.

Musíte mít hodně velké koule na to, abyste se zabili. Byl jsem zbabělec,“ okomentoval své myšlenky. V roce 2019 své chmury ale zřejmě nepřekonal. Že si sám sáhl na život, potvrdil klávesista The Prodigy a jeho velký kamarád Liam Howlett (47) ještě tentýž den.

Náš brácha Keith si vzal život

Zprávy jsou pravdivé, nemohu uvěřit, že to říkám, ale náš brácha Keith si vzal během víkendu život. Jsem otřesený, ku**vsky rozzlobený, zmatený a mám zlomené srdce. Odpočívej v pokoji, brácho,“ napsal Howlett, který založil formaci The Prodigy společně se čtyřmi dalšími kamarády v roce 1990.

Flint také nemalou část svého života bojoval s drogami. „Dostal jsem se do kokainu, trávy, hodně jsem pil. Stal jsem se samotářským, nudným a povrchním. Srovnal jsem si řady pilulí a prostě jsem je bral a bral, dokud jsem ztratil ponětí o tom, kolik jsem jich měl a než jsem odpadl,“ řekl The Times. Nechť jeho ztrápená duše najde nyní konečně mír.

Fotogalerie
49 fotografií