Zprávy jsou pravdivé, nemohu uvěřit, že to říkám, ale náš brácha Keith si vzal během víkendu život. Jsem otřesený, ku**vsky rozzlobený, zmatený a mám zlomené srdce. Odpočívej v pokoji, brácho,“ napsal v pondělí na instagramu Liam Howlett, který založil formaci The Prodigy společně s Keithem Flintem a dalšími čtyřmi kamarády v roce 1990.

Japonská kráska ho zachránila před drogami

Podle zdroje webu The Sun upadl Keith do depresí poté, co ho opustila Mayumi. Všichni se obávají, že opět propadl drogám, se kterými bojoval velkou část svého života. V minulosti přitom zpěvák The Prodigy prohlásil, že to byla právě Mayumi, kdo ho zachránil před alkoholem, drogami a silnými depresemi, které sužovaly jeho mysl.

S japonskou DJkou se vzali v roce 2006. „Je nádherná a kur**sky hustá,“ řekl o své lásce Flint v minulosti. Jejich seznámení bylo prý osudové. „Byli jsme na turné a ona prostě vešla do místnosti, ve které jsme byli, a víte, jak to chodí, nemohl jsem mluvit, byl jsem uchvácený,“ popsal první dojmy ze své budoucí manželky slavný bouřlivák.

Flint chtěl prodat svůj dům

Po bolestivém rozchodu se Flint rozhodl, že prodá svůj venkovský domek s hospůdkou, jehož cena je odhadována v přepočtu na 45 milionů korun. Nejspíš se nemohl smířit s tím, že bude žít v místě, kde prožil se svou láskou spoustu krásných událostí. Kdy přesně se zabil, jasné není, bližní k němu zavolali policii a sanitku v pondělí. V sobotu se přitom ještě zúčastnil skupinového běhu…

Fotogalerie
61 fotografií