Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kde to mají nejraději podle horoskopu: Kozorozi se milují v autě, Váhy v koupelně

/
  • (iStock)
    14. března 2019 ● 08:00

    Tisíc lidí, tisíc chutí. Vyžadujete k sexu soukromí, nebo vás možnost, že budete přistiženi, naopak příjemně vzrušuje? A co váš partner? Zjistěte, co jakém milování sní, podle znamení.

  • 1.

    Beran 21.3. - 20.4.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani milují experimenty a vědí, co chtějí.  Při sexu jim nepřekáží ani možní svědkové, naopak ten pocit je vzrušuje a podávají mimořádné výkony. Pokud máte tedy doma berana, sveďte jej na balkoně nebo v autě na parkovišti. Vaše zážitky budou stát za to!

  • 2.

    Býk 21.4. - 20.5.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci jsou od přírody velmi vášniví. Milují intimitu i romantiku. Ideální místo na sex? Příroda, les, v noci pod hvězdnou oblohou. Jedete autem na výlet a vidíte u cesty pěkné místečko, kde vás nikdo neuvidí? Neváhejte! Zastavte a rozdejte si to! Další cesta bude neuvěřitelně příjemná ...

  • 3.

    Blíženci 21.5. - 21.6.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou to průzkumníci, kteří nevyžadují romantiku. Chtějí získávat stále nové zkušenosti a milují výzvy. Ideální místo na sex je pro ně jezero, moře a pláž.

  • 4.

    Rak 22.6. - 22.7.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Raci mají rádi intimitu a pohodlí, i v sexu. Nejlepším místem je pokoj, ať už doma nebo v hotelu, kam nemůže nečekaně nikdo přijít.

  • 5.

    Lev 23.7. - 23.8.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jejich sexuální energie je velmi silná a rádi se předvádějí. Sex mohou mít kdekoliv, ale rádi ukáží svou živočišnost a sílu, například i v restauraci na toaletě. Cítí vzrušení, když vědí, že někdo třetí může slyšet jejich řádění.

  • 6.

    Panna 24.8. - 23.9.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou praktické i v sexu. Nehledají nová místa. Nejlepší místo je pro ně ložnice nebo kuchyňská linka, nejraději vlastní.

  • 7.

    Váhy 24.9. - 23.10

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou citlivé, ale i vášnivé. Milují sex na různých místech v bytě - v koupelně na pračce, ve vaně, ve sprše, na zemi uprostřed obývacího pokoje.

  • 8.

    Štír 24.10. - 22.11

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Má rád tajemství a sexuální hračky, hlavně bičík a pouta. Rád se miluje ve vodě, nejen v moři, ale i v bazénu plném lidí. A když chce svou lásku mile překvapit, pronajme bazén v hotelu na celou noc.

  • 9.

    Střelec 23.11. - 21.12.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou to dobrodruzi a milují spontánnost. Snaží se hledat stále nové pozice a místa na sex. Již vyzkoušeli asi všechny. Nejraději to mají na zemi - je jedno zda na dece na louce, ve stanu nebo doma na koberci, speciálně jejich vzrušují lodičky na vodě.

  • 10.

    Kozoroh 22.12. - 20.1.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vypadají jako suchaři, ale nejsou. Jejich sexuální energie je silná a divoká. Ideální místo na sex je zadní sedadlo v autě či pinpongový stůl ve sportovním areálu, musí být však hygienicky čistý.

  • 11.

    Vodnář 21.1. - 19.2.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je nekonvenční, rád zkoumá nová místa a věci, miluje, když je vášeň slyšet. Vodnáři se rádi milují před zrcadlem, kde si mohou partnera při sexuálních hrátkách do sytosti ohlížet. Rádi se při tom i fotografují.

  • 12.

    Ryby 20.2. - 20.3.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou citlivé, pokorné, ale i vášnivé a chtějí dělat partnerovi radost. Ryby těší, když jsou vidět, neodmítnou proto ani sex na lavičce v parku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz