Je vám mezi 16 a 26 lety, máte svůdné fotografie z dovolené u moře nebo jiné sexy snímky z léta (v plavkách, v přírodě…)? Zaregistrujte se na www.divkaleta.cz do soutěže Dívka léta 2011 a vytvořte si vlastní fotogalerii. Registrace trvá až do 19. srpna. Čím žhavější a krásnější, nebo i umělecké, fotky pošlete, tím větší máte šanci na úspěch. Posílat lze i krátká videa, připojit můžete i váš příběh! Porotci budou tak jako každý rok samotní čtenáři deníku Blesk a webu Blesk.cz.

Nové kategorie

Soutěžit se bude nově v pěti rozdílných kategoriích a vy se můžete přihlásit klidně do všech najednou.

Poodhalené sexy křivky, vášnivý pohled, hra světla a stínu. To je kategorie »Umělecký akt«. Nafotili jste s přítelem nebo fotografem umělecké nebo umělecké erotické fotky? Přihlaste se do této kategorie a zabodujete. Pro krasavice s dlouhýma nohama a pevným zadečkem je zde kategorie »Dívka s dlouhýma nohama«. Pochlubte se, na co jste po právu hrdá.

Pokud se pyšníte hřívou dlouhých vlasů jakékoliv barvy, je tu pro vás kategorie »Dívka s dlouhými vlasy«. Blondýnky mnoho mužů často považuje za ty nejpřitažlivější ženy. Přihlaste se do »Souboje blondýn« a staňte se tou nej. Pro slečny s roztomilým úsměvem, uhrančivým pohledem a milou tváří je zde kategorie »Nejsympatičtější dívka«.

Přihlásit do soutěže se můžete ZDE

Registrace: Jak na to?

Do registračního formuláře napište své jméno, kontaktní adresu a hlavně telefon. Telefon a adresa nebudou nikde zveřejněny, jsou potřeba pouze ke kontaktování.

Při přihlašování nezapomeňte vyplnit všechny potřebné detaily a přidejte i příběh, nebo nějaké osobní pikantnosti. Ale důležité je hlavně vaše jméno, věk a pochopitelně také míry. Hlasující pak samozřejmě zajímají i vaše koníčky, sny a vzory. I tyto informace mohou vést k výhře v Dívce léta 2011 a možnosti stát se modelkou.

Nejdříve pro tvé fotografie budou hlasovat čtenáři na Blesk.cz. Do soutěžního SMS hlasování postoupí 60 dívek: 10 z každé soutěžní kategorie a dalších 10 vybere samotná redakce. Do finále vstoupí 10 deset nejkrásnějších a z nich vzejde vítězka. Můžeš to být právě ty, stačí se jen přihlásit.

Fotogalerie
2 fotografie

Co čeká na Dívku léta 2011

Absolutní vítězka soutěže vyhraje zájezd v ceně 50 000 Kč, spoustu kosmetiky a navíc se stane tváří Blesku pro focení v roce 2011. A konečně, pokud splní podmínky, dostane možnost postoupit automaticky do semifinále České Miss! Tato možnost navíc čeká i na druhou a třetí dívku v pořadí! Tak na co ještě čekáte? Zabojujte o titul Dívka léta 2011!