Bydlí na vesnici, přesto jsou sebevědomé a dokážou to suverénně natřít i kráskám z velkoměsta. Mají stejné zájmy, stejné sny, ale na rozdíl od Pražaček nebo Brňaček mají jednu velkou výhodu: Už teď jsou u nich doma NEJ!

Petra Pavlíková (23) žije v Dolní Chřibské v pohraničí u Českého Švýcarska
Autor: Dívka léta 2011
Svou půvabnou zástupkyni v soutěži má třeba Dolní Chřibská. Žije tady Petra Pavlíková (23), soutěžící v kategorii Nejsympatičtější dívka. Je nezadaná a pokud byste ji chtěli navštívit, musíte se vydat k Českému Švýcarsku u německých hranic.

Nedaleko odtud ve Svoru zase bydlí Hanka Kotenová (24). Ta by prostřednictvím své účasti v soutěži chtěla poznat nové přátele a třeba i zajímavé zaměstnání. I ona je nezadaná, takže pánové, máte šanci!

Tereza Brodská už v 16 letech umí pány pěkně rozpálit svými ladnými křivkami
Autor: Dívka léta 2011
Ve Vysokém Veselí má adresu jeden ze „zajíčků“ soutěže Dívka léta, teprve 16letá Tereza Brodská. Tuhle vesnici najdete na cestě mezi Novým Bydžovem a Jičínem. Přes svůj nízký věk je Terezka zadaná, má ovšem vysoké cíle – chce být jednou právničkou.

Pavlínu Kiesslingovou (22) byste mohli navštívit při výletu do krásné a současně drsné krajiny u renesančního trojměstí Telč, Slavonice, Dačice. Stačí jen zajet do Prostředního Vydří, které je nedaleko posledně jmenovaného města.

Své Dívky léta mají i moravské vesničky

Petra Svrčková (19) to má ze slezské vísky Brumovice jen pár kroků do Polska.
Autor: Dívka léta 2011
Jste z Moravy a chcete navštívit Čechy a podívat se i na Hradčany? Pak vám stačí zajet jenom k Přerovu, u nějž najdete obě stejnojmenné vesnice. A kousek odtud je také vesnička Domaželice, kde bydlí Nicole Chumchalová (18). Ta se věnuje modelingu, svému buldočkovi Rambovi a příteli, ale láká jí také obor plastické chirurgie.

Je pár kroků do Polska to má zase Petra Svrčková (19). Žije ve slezské pohraniční vesničce Brumovice, od svých 16 let se věnuje fotomodelingu a i když ji zajímá i dostihový sport, touží po kariéře modelky.

Bydlíte někde „na konci světa“ a myslíte si, že proti slečnám z velkoměsta nemáte šanci na úspěch? Nenechte se odradit a přihlaste se stejně jako desítky dalších děvčat z českých vesniček do soutěže Dívka léta 2011. I vy máte šanci vyhrát a navíc se dostat do semifinále České miss! PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE ZDE:

934832:gallery:true:true

Fotogalerie
10 fotografií