Před pěti lety Petra v soutěži Blesku jako novopečená Dívka léta vyhrála nový automobil a poukaz na dovolenou. Teď už dovolenou vyhrávat nemusí, hned na několik prý totiž pojede s novým přítelem Michalem Mrázkem. Blesk sleduje dráhy všech výherkyň, a tak se dozvěděl, že Petra je dnes partnerkou syna kontroverzního zavražděného podnikatele Mrázka.

Oba dva pocházejí ze stejného města a znají se již řadu let. Jiskřit to mezi nimi začalo ale prý až minulý rok. „Chodíme spolu dva měsíce,“ potvrdila Blesku nejkrásnější Dívka léta 2006. Její nový partner ji prý zaujal tím, že ji umí rozesmát. „I přesto v jakém vyrůstal prostředí, jaké má postavení, žije obyčejný život, má pokoru k lidem. Je to výjimečný člověk, silná osobnost,“ zamilovaně vypráví krásná Petra. Její přítel pak tvrdí, že pro něj není důležité mít po boku dívku, která měla úspěch u spousty čtenářů Blesku. „Dobrý pocit je mít vedle sebe ženu, kterou milujete,“ řekl Michal Mrázek.

Přestože s mladým Mrázkem je Petra teprve krátce, už s ním bydlí společně v proslulé stomilionové vile v Českém Brodě, kterou pro rodinu postavil "kmotr" Mrázek. Rodina se jí před lety snažila zbavit, ale nenašla kupce. O věcech kolem zavražděného otce jejího přítele ale Petra nechce mluvit. Na otázku, zda nemá o svého přítele právě kvůli osudu jeho otce strach a zda se na ni lidé nedívají skrz prsty, odpověděla jen: „Bez komentáře.“

Soutěž Dívka léta 2011, která vám může otevřít dveře do světa velkého modelingu, je v plném proudu. Ale až do 19. srpna máte šanci ještě se přihlásit. Vše o soutěži a fotky krásných dívek najdete ne adrese www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
1 fotografie