Zatím je do letošního ročníku přihlášeno 750 dívek. Poměřte s nimi tedy své síly i vy, šanci na vítězství je veliká! Pokud je vám 16 – 26 let, pak neváhejte, můžete získat nejen titul Dívka léta 2011, ale první tři, které splní podmínky,  navíc postupují do semifinále soutěže Česká Miss.

Soutěžit můžete současně v 5 kategoriích!

Šanci na vítězství máte hned pětinásobnou. Soutěžit totiž můžete současně ve všech 5 kategoriích: Umělecký akt, Dívka s dlouhýma nohama, Dívka s dlouhými vlasy, Souboj blondýn a Nejsympatičtější dívka. Jak na to?

Jana Skořepová (16) patří k těm dívkám, které se zatív nesoutěžní anketě líbí čtenářům nejvíc. Jak uspěje, až se bude hlasovat naostro?
Autor: Dívka léta 2011

Nejprve se přihlaste na stránkách www.divkaleta.cz. Pak vyplňte profil ve zvolené kategorii a vytvořte svou první fotogalerii. Do ní můžete vložit až 15 fotografií. Pokud chcete soutěžit ve více kategoriích, je dobré zvolit v každé z nich pokaždé jinou profilovou fotku! Pokud totiž čtenáři uvidí na hlavní stránce například tři stejné fotky vedle sebe, podívají se obvykle jen na jeden z vašich profilů.

A budou to jen a pouze čtenáři Blesk.cz, kteří svými hlasy budou rozhodovat o tom, zda se právě vy stanete nositelkou titulu Dívka léta 2011. Proto se je snažte upoutat zajímavými fotografiemi, každý hlas může být ten rozhodující. Připomínáme, že první kolo hlasování začíná už v pondělí 22. srpna!

PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE ZDE:

934832:gallery:true:true

Fotogalerie
3 fotografie