Hlasujte zde >>

Udrží si své desáté místo třeba 18letá Lada Váňová? Jen tak může usilovat o titul Nejsympatičtější dívka 2011 ve stejnojmenné kategorii, stejně jako o vítězství v celé soutěži ve finálovém souboji.

Lada Váňová (18) soutěží v kategorii Nejsympatičtější dívka a zatím si udržuje postupové poslední 10. místo
Autor: Dívka léta 2011
Ladu, která studuje obor kosmetička, podporuje svými hlasy celá rodina i přátelé. „Do soutěže ji přihlásil její přítel Vojta a my jako rodiče teď neděláme nic jiného, než obíháme kamarády a žadoníme o hlasy,“ prozrazuje maminka Šárka. Ale moc práci jí to asi nedá. Lada,
Veronice Střížové (17) chybí k postupu do TOP 10 v kategorii Nejsympatičtější dívka asi 1 000 hlasů.
Autor: Dívka léta 2011
která zbožňuje svého bílého králíčka Sonyho a nestorku kočku Mínu, je sympatická i mnoha čtenářům Blesk.cz, kteří pro ni vytrvale hlasují.

Díky tomu si udržuje slušný náskok zhruba 1 000 hlasů před studentkou obchodní akademie Veronikou Střížovou (17). O tom, která z nich v pondělí postoupí do TOP 10, můžete rozhodnout právě vy!

Bude rozhodovat každý hlas!

Lucie Šťastná (21) si drží v kategorii Umělecký akt 10., tedy postupová místo. Poaří se ji Veronice Strnadové předběhnout? O tom svými hlasy rozhodnete právě vy!
Autor: Dívka léta 2011

O postup do TOP 10 bojuje s odvážnými fotkami v kategorii Umělecký akt také

Vendula STrnadová (21) bojuje o postup do TOP 10 v kategorii Umělecký akt svými odvážnými fotkami
Autor: Dívka léta 2011
Veronika Strnadová (21). Ta je zatím na 11. místě a chybí jí jen pár stovek hlasů, aby mohla v soutěži Dívka léta pokračovat a přiblížit se tak svému snu stát se profesionální fotomodelkou.

Pomůžete jí svými hlasy předběhnout Lucii Šťastnou (21) na desátém místě, nebo máte ještě jinou favoritku, kterou byste rádi viděli ve finálovém klání? Pak ji nezapomeňte posílat hlasy. Souboj je velmi  vyrovnaný a  právě ty vaše tedy může rozhodnout o jejím postupu!

HLASOVAT MŮŽETE ZDE:

banner dívka léta do článku
Autor: Dívka léta 2011

Fotogalerie
6 fotografií