Jasný cíl má v životě stanovený osmnáctiletá Kateřina Pavlištová. Podle toho, kde je Kačka vyfocená to vypadá, že by snad mohla mít ráda Titanic. Ale nenechte se zmýlit, jejím oblíbeným filmem je Rande v Římě, podobná romantika, která mužům nic neříká. Ovšem i když jako letuška, kterou v životě Kateřina chce být, prolétá celý svět, možná by právě to rande v Římě ocenila. Tak hurá do videopůjčovny, ať to můžete nastudovat.

Koníčky čtyřiadvacetileté Lucie Dufkové rozhodně nepřipomínají striktní život modelky. Vaření, jezení a válení se na chatě je podobné spíš dospělému chlapovi. I přes to všechno si ale Lucka udržuje výbornou figuru, nejspíš jí děsí představa, že dopadne třeba jako Iveta Bartošová, její nejméně oblíbená celebrita.

Osmnáctiletá Simona Vejtasová ví, na jaké slabé místo udeřit. Zatímco motto "Kamarád taky rád" používají spíše pánové, když lanaří dívky do kamarádských spárů, Simoně také není cizí, naopak. Tím spíš to podpoří její vyzývavý pohled do objektivu fotoaparátu.

Chcete i vy ukázat svoji krásu? Každý den deník Blesk a web Blesk.cz zveřejní tři vybrané fotky dívek. Stačí se jenom zaregistrovat! Navíc se hraje dohromady o 60 tisíc a a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Jana Tůmy!

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie