Michela Urxová je ve svých devatenácti letech už pěkně odvážná. Protože chodit ve spodním prádle do pole, to chce silnou náturu. Zvětřit by ji mohl například kanec a o zábavu by měla jistě postaráno. Případné rány by si ale mohla ošetřit sama, studuje totiž zdravotnickou školu.

Je možná dobře, že se devatenáctiletá Denisa Šedová neodhalila víc, nedej bože v rouše Evině. I přes šaty je totiž vidět hezký ženský zadeček, který kdyby Denisa ukázala třeba v bílých krajkových francouzských kalhotkách, pánové s vyšším tlakem by to nemuseli vydržet. Schválně – zkuste si to představit.

Třiadvacetiletá Kateřina Sroslíková má asi od přítele zakázáno fotit provokativnější snímky – a nikdo mu to nemůže mít za zlé. Asi každý rozumný muž by si Katku strážil jako poklad ve věži s drakem na poklopu. Katka navíc míří vysoko – až do oblak. Chce být pilotkou obchodních a soukromých letounů. Tam se pro změnu bude promenádovat v sexy sukničce. Takže šup do práce a vydělávat na soukromý tryskáč!

Internetové hlasování začíná už 6. srpna, do té doby máte čas na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se o 60 tisíc korun a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. Navíc každý den zveřejníme fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie