Ještě, že má devatenáctiletá Tereza Palatková vějíř, neboť kdyby ho odložila, možná by si pánové nevšimli jejích velkých očí, které jdou do nádherného kontrastu s rudými vlasy. Paf z ní lidé budou o to spíš, když prozradíme, že pracuje v domově pro seniory. Takže jestli už máte svůj věk, třeba se o vás bude jednou starat právě Tereza.

Pacienti dvacetileté Veroniky Opatrné asi nebudou na sále potřebovat žádnou anestezii, nejspíš bude stačit, když je zhypnotizuje svými modrými kukadly. Verča se chce stát uznávanou lékařkou a procestovat celý svět, tak doufáme, že o ní budeme moct za pár let psát stejně jako třeba o plastickém chirurgovi Pomahači.

Ač má třiadvacetiletá Michaela Fryšarová ráda film Postradatelní, ona tedy postradatelná rozhodně není. A je s podivem, že je stále nezadaná, protože do jejích velkých očí by se zakoukal snad každý pán. Takže máte šanci. Raději si ale nastudujte její profil, ať si máte o čem povídat!

Internetové hlasování začíná už 6. srpna, do té doby máte čas na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se o 60 tisíc korun a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. Navíc každý den zveřejníme fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie