Ač by si každý řekl, že jednadvacetiletá Alice Rusinová bude chtít být úspěšnou fotomodelkou a trumfnout třeba Andreu Verešovou, není to tak. Její nejoblíbenější celebritou je Jarda Jágr, a v jeho šlépějích taky chce kráčet. Dobýt svět chce jako profesionální hokejistka!

Sexy devatenáctiletá blondýnka Nikol Chvostková si na své mohutné mašině jede za svým cílem. Možná jednou bude stát po boku Indiany Jonese a budou společně objevovat hrobku nějakého slavného středověkého panovníka. Vysněné povolání Nikol je totiž archeolog.

Už v šestnácti letech má Natálie Myslíková velmi jasný cíl. Sportu se aktivně věnuje už 8 let a rozhodně s tím nechce seknout. Až jednou vybuduje svoje vlastní vysněné fitness centrum, jistě se tam budou sjíždět pánové nejen kvůli tomu, aby se zpotili při zvedání činek.

Hlasování startuje zítra!

Internetové hlasování začíná už zítra, máte už jen málo času na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se o 60 tisíc korun a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy!

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Fotky můžete posílat do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie