Byl to souboj těsný, někdy dokonce o prsa! Do finále soutěže Dívky léta však mohlo postoupit jen 42 dívek. Ty se utkají o ceny v celkové hodnotě 60 tisíc korun, přičemž absolutní vítězka si odnese kromě nadmíru lichotivého titulu i polovinu těchto peněz.

Simča (24) by se chtěla stát zdravotní sestřičkou, ale zatím je státní zaměstnankyní
Autor: Blesk
Budoucí sexy sestřička

Zatím nejvíce hlasů z Moravskoslezského kraje získala krásou i bujným dekoltem obdařená Simča Macurová (24). Tato fešanda se ráda sluní u moře a touží po velké a šťastné rodině. Vzhledem k tomu, že chce být zdravotní sestřičkou, tak se o ni jistě dobře postará.

Šárka (20) tráví spoustu času v posilovně a je to na ní znát
Autor: Blesk

Fitness kráska

V Jihomoravském kraji nasbírala nejvíc hlasů Šárka Králová (20). Tato slečna ráda tráví volný čas v posilovně, což je na její postavě moc dobře vidět. V životě je prý skromná a bere ho takový, jaký je. Jako jedna z mála se také nebála prozradit, kterou českou celebritu nemusí, a to Agátu Prachařovou.

Denise (25) se věnuje modelingu
Autor: Blesk

Bude z ní playmate?

Za hlavní město bojuje s nejvíc hlasy Denise Ayverdi (25), která již nějaký čas koketuje s modelingem. Možná ze svých křivek ukáže v budoucnu víc, protože se chce stát mezinárodní playmate. Pokud si myslíte, že na to má, tak jí určitě pošlete své hlasy!

 

Dívka léta 2013 přehledně:

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.