Učitelka zeměpisu Georgiana D. vyučovala na rumunské škole v městečku Prisacani dva roky, dokud jeden ze žáků neodhalil její druhý život. Čtrnáctiletý žák totiž našel na internetu porno video a hanbaté fotografie, na nichž poznal svou učitelku. Svůj nález okamžitě začal sdílet se svými kamarády a šokující obrázky i s videi se dostaly k ředitelství školy. 

Ředitelka školy Mariana Catrina kantorku okamžitě propustila. „Byli jsme šokováni. Nikdy bychom si nepomysleli, že by učitelka pracující na naší škole dělala takovou věc. Když jsem ji konfrontovala a ukázala jí obrázky, řekla, že je to podvrh,“ řekla ředitelka serveru Mirror.

„Podle mého názoru je to velmi vážná situace, protože to jde proti morálce a právním zásadám školy. Způsobilo to velké škody,“ dodala.

Rodiče, jejichž děti školu navštěvují, jsou pobouřeni. „To není normální. Jestliže si myslí, že touto prací může vydělat daleko víc peněz, má pravdu. Ale má tedy přestat učit,“ myslí si jeden z rodičů.

Magda Andreescu, školní inspektorka, která případ vyšetřuje, míní, že by učitelka mohla dostat až doživotní zákaz učit. „Tato žena se zúčastnila činností, které nejsou vhodné pro někoho, kdo učí děti. Sice odstoupila ze své funkce, ale inspektorát provede další kroky proto, aby jí zakázal učit i v budoucnu,“ řekla Andreescu.

Fotogalerie
6 fotografií