Pro Jess je hraní si na dvouleté mimino nejlepším relaxem a únikem z každodenní reality. „Hraní si na tento věk je mým nejlepším únikem od všeho a umožňuje mi to znovu získat nevinnost mého dětství. Mohu si hrát, jak chci. Mimoto mi tato regrese a možnost být malá sedí jako osobnosti,“ řekla dívka, která pracuje jako chůva.

Byť jim to mnozí nevěří, tvrdí Jess i David svorně, že hraní na mimino a taťku pro ně není sexuální záležitostí. „Nikdy jsme neměli sex, když jsem si hrála na malou, ale spousta lidí si myslí, že jde o sexuální úchylku,“ vysvětluje Jess. „Lidé mi říkají, že jsem pedofil, ale snažím se to ignorovat,“ dodává David.

Jess má doma celou sbírku dudlíků a když je v roli, pije z kojeneckých lahví, leží v dětské postýlce obřích rozměrů a dokonce nosí plenky. „Čůrám do nich, ale tu druhou věc…to je už moc,“ přiznala potetovaná dívka, jejíž nos zdobí piercing. David jí do čistých plenek pomáhá obléci. Přebalovat v pomočených ji však odmítá.

Adult baby je lékařsky zdokumentovaná úchylka, jejíž vyznavači se převlékají za mimina a chovají se tak. Močí do plenek, mají dětské oblečení a jako děti i řvou. Spojena je ale často i se sexem, což v případě Jess nehrozí. Za jejím dívka možná stojí fakt, že byla v dětství jako dvouletá zneužita a dodnes si nese v sobě duševní šrámy. Chudák.

Fotogalerie
10 fotografií