Za bílého dne si vykasala šaty, pod kterými nic neměla a rozkročila se nad nebohým dinosaurem, který se sotva vylíhnul z vejce! Při činu však byla vyfotografována a snímek s chlípnicí, která si užívala sexu se sochou malého Tyrannosaura Rexe, který má bavit děti, obletěl svět.

Nejvíce však pobouřil a znechutil obyvatele jihozápadní Anglie. Tam se totiž nalézá hotový unikát a to tzv. Jurské pobřeží, tak se tedy přezdívá skalám bohatým na geologické a paleontologické nálezy. Prehistorickou stezku lemují i modely dinosaurů, které mají bavit ty nejmenší návštěvníky.

„Dělám si starosti, děti si s tímto dinosaurem hrají,“ řekla jedna z ustaraných matek Express a Echo. Dinosaurus, který několik dní po »útoku« ženy přišel o hlavu, byl důkladně vyčištěn. „Viděl jsem fotku na sociálních sítích a byl jsem naprosto znechucen,“ řekl John Thorogood, který dinosauří stezku připravil a dodal, že doufá, že policie brzy výtržnici dopadne.

Strážcům zákona se skutečně ženu podařilo identifikovat. „Vyšetřování stále pokračuje a podařilo se nám identifikovat ženu z fotografie, kterou podrobíme výslechu,“ řekl policista Richard Stonecliffe serveru Mirror.

Fotogalerie
4 fotografie