Přichází konec světa! Tvrdí to vědec David Meade, podle kterého se naše sluneční soustava letos srazí s jinou soustavou, kterou nikdo pořádně neviděl a NASA se údajně snaží její existenci utajit. Vědec o své teorii dokonce napsal knihu nazvanou Planet X - The 2017 Arrival.

Meade vychází z konspirační teorie o tajemné planetě X, někdy zvaně Nibiru, která má být na kolizní dráze s naší planetou. Přívrženci této teorie tvrdí, že znamením toho, že se planeta přibližuje, je velký počet přírodních katastrof, které za poslední roky Zemi postihly. Podle Davida Meadeho ale nejde jen o planetu, nýbrž o celou soustavu čítající až sedm těles, některé ve velikosti Měsíce, jiné větší než Země. Nikdo ji ale pořádně neviděl, protože vesmírem prý cestuje v takovém úhlu, že je to téměř nemožné.

Podle vědce soustava přiletí z jihu a zkáza je údajně za humny. Dokazuje to prý zemětřesení na Novém Zélandu či desítky vybuchujících sopek po celé Zemi. Jako podivné autor rovněž popisuje, že si miliardáři po celém světě v poslední době staví četné podzemní bunkry.

Fotogalerie
21 fotografií