Drobounká žena byla připoutána ke dřevěné sexuální desce, dominant jí nasadil černou masku a naplácal ji plácačkou s ostny. V tu dobu jí začala téct krev. Přítelkyně ho nechtěla zklamat, a tak mu dovolila víc. Nechala si na bradavky připnout cvočky. Nebyla však připravena na nesnesitelnou bolest.

Poprvé to bylo na ňadrech. Ležela jsem obličejem na desce. Poranila jsem si boky, když jsem slétla dolů,“ vypověděla žena přes obrazovku v soudní síni v Cambridgi. Později dokonce souhlasila, že si nechá do vaginy zavést elektrodu. Jedinou podmínkou bylo, že ji muž nezapne.

To samozřejmě sadista udělal a do ženiny vaginy pustil 240 voltů. „Je to, jako by vás v těle všechno pálilo. Je vám opravdu hodně horko. Všechno, co slyšíte, je, že vám uši udělají bum! Je to jako být v mikrovlnce,“ popsala Angličanka bolestivou zkušenost s úchylem.

Obhájce dominanta Neil Fitzgibbon se u soudu snažil tvrdit, že vše bylo dobrovolné a že i žena způsobovala bolest svému klientovi. „Požádal vás, abyste umístila elektrody na jeho varlata. Chtěl, abyste ho probila, a vy jste ho probila, že?“ tázal se. „To je blbost,“ popřela žena. Soud dále pokračuje.

Podívejte se na video, jak si můžete ozdobit svou vaginu. Rozhodně lepší než elektrošoky!

Video
Video se připravuje ...

Ozdobte svoji vaginu! Chloupky jsou out, frčí kamínky a obrazce. Adam Balažovič/bpž