Když Whitakerovi viděli, jak Compton znásilňuje jejich oslici, neprodleně zavolali policii. Ta ho po svém příjezdu nalezla schovaného v nedalekém křoví. Na otázku, co dělá v pozdních nočních hodinách venku na cizím pozemku, s klidem odpověděl: „ Jen jsem zašel na noční procházku a při té příležitosti se rozhodl, že nakrmím osla mrkví.“ Jeho teorii vyvrátily kamery. Nikdo nemohl uvěřit tomu, že sex se zvířetem uskutečňoval několik měsíců.

Kamery nainstalovali z důvodu ochrany svého dobytka. Místo toho viděli Comptona, jak krmí jejich osla chlebem, zakrývá mu oči a provozuje sexuální styk. Při usvědčení ze sexuální deviace byl označen za nemocného člověka. Usvědčila ho fotodokumentace Whitakerových.

Compton sliboval policii, že pokud ho nechají být a neobviní ho z týrání zvířat, podstoupí léčbu. Na to policie nereagovala a bez řečí ho odvezla na policejní stanici. byl obviněn ze čtyř přestupků z ohrožování zvířat, za které dostal pokutu 5 000 dolarů.

Oslice byla březí v období, kdy s ní Compton praktikoval sex. Mládě se narodilo mrtvé a majitelé to dávají za vinu svému sousedovi. Po pár dnech se muž vrátil zpět do svého domu.

VIDEO: ZPÍVAJÍCÍ OSEL

Fotogalerie
7 fotografií