Když mě můj přítel opustil, neměla jsem nikoho. Nemohla jsem ani sama vstát z postele,“ vzpomíná na osamělé chvilky Patty. Její expřítel ji ve vyjídání podporoval. Pak se na ni ale vykašlal a nebohá megabacule zůstala s nadbytečnými kily sama. Nemohla se pořádně ani hýbat. „Rozhodla jsem se pro změnu stravy,“ vzpomíná žena.

Sama ale nechtěla být. Proto si podala inzerát na seznamce pro neatraktivní ženy. Tam ji oslovil právě Bryan. Chvíli si psali, než se rozhodli, že se setkají. O 12 let mladší muž se k baculce dokonce nastěhoval. „Byla od začátku milující. Otevřela náruč a přijala mě,“ vzpomínal Bryan, který se při vzpomínkách neubránil slzám. „Vidíte, tak moc ji miluji,“ dodal.

Láska vedla k vášni a zamilovaná dvojice spolu začala intimně žít. „Náš sexuální život je moc žhavý na TV. Mohl bych prozradit pár věcí, ale rozhodl jsem se, že si je nechám pro sebe. Mohu ale říci, že jsme hodně aktivní,“ řekl Bryan. „Náš sexuální život je úžasný. Děláme to často, užíváme si to a beru ho jako cvičení. Skvěle se totiž o mě stará a hýbu se tolik, že mě to někdy bolí,“ dodala náruživá Patty.

Fotogalerie
13 fotografií

Podívejte se na příběh obézního chlapce: