Ráno po operaci se Velislava nestačila divit. „Probudila jsem se ráno a viděla jsem, jak mi z kůže na zadku vytéká nějaká tekutina. Celá moje půlka zadku byla černá. Doktor ale řekl, že je všechno v pořádku,“ uvedla Velislava.

Pět dní po operaci byla Grigorieva propuštěna z kliniky i přes to, že cítila bolesti. Doktor jí doporučil masáže a pobyt u moře. Několik měsíců na to se ale situace prudce zhoršila. Velislava se proto rozhodla navštívit kliniku v Moskvě.

Tam jí doktoři řekli, že má v pravé půlce spoustu hnisu. Ten se tam objevil po zánětu tkáně v důsledku operace. Doktoři museli část půlky odstranit. Fotky mohou napovědět, jak velká část zadku byla odstraněna.

Obrovská díra si zasloužila několik stehů a nyní se Velislava musí vydat na dlouhou pouť plnou rehabilitací a dalších operací.

Můj život se kompletně změnil. Nemůžu si dát vanu, nemůžu řídit auto a nemůžu ani pracovat. Musím si kupovat tři letenky, abych mohla někam letět. Nemůžu si sednout. Můžu jenom ležet. Připadám si jako bezmocná a znetvořená žena. Jsem zoufalá,“ stěžuje si Velislava.

Žena plánuje zažalovat kliniku, kde se odehrála první operace. Policie už případ řeší a obrázky znetvořené Grigorievové se objevily v tamních médiích.

Strážníci nyní prověřují kliniku. Bude následovat forenzní prohlídka, abychom určili rozsah poškození zdraví paní Grigorievové,“ uvedl policejní mluvčí Aleksandr Shulga.

Fotogalerie
5 fotografií