I když Veronika působí, jako by se focení aktů věnovala profesionálně, v Evině rouše ještě nepózovala. „Spíš než s focením mám zkušenosti s nejrůznějšími soutěžemi Miss. Dostala jsem se do dvanáctky v Supermiss a soutěžila jsem i o nejzajímavější obličej,“ prozradila Blesku Veronika.

„Pózovat před objektivem bylo opravdu moc příjemné a cítila jsem se uvolněně. Klidně bych si to zopakovala,“ dodala plavovláska. Nahota Veronice ani zdaleka problém nedělá. Fotografiemi se zviditelnila a s jejich pomocí by chtěla nastartovat svou kariéru. „Byla bych ráda, kdyby byl o mě zájem. Modelingovým nabídkám jsem otevřená,“ přiznala kráska.

Fotogalerie
5 fotografií

Jak si nastartovat kariéru...

Máte-li podobnou dávku sebevědomí a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografie v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru!

Děkujeme společnosti Čtyřkolky BCE za zapůjčení stroje pro focení.