Usíná zrovinka sama a touží po muži vysokém, svalnatém, černovlasém, věrném, hodném a nežárlivém. Tedy po velmi vzácném druhu.

Tahle vysoustruhovaná Pražanka, která se stala Hvězdou Blesku, nemá vůbec malé cíle. Nejraději by se viděla v Playboyi a klidně v odvážnějších pózách, než předvedla v hotelu Extol Inn před objektivem našeho fotografa. K focení by se i se svými třemi psy – stafordy s chutí nechala tahat pár stovkami benzinových koní.

Alena je holka, která je i bez šatů příkladně »v poho« – jen na jedno nám neodpověděla: čím se živí. Prý je to »střídavé a tajné« a souvisí to s realitami. Takže tajenka pro černovlasé něžné kulturisty!

Nestydíte-li se fotit nahoře bez a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografie v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru!

Fotogalerie
8 fotografií