Kompletní databáze nahých celebrit, zde...

Zvěčnil místní krásky v lehce erotickém duchu na poetických místech obce a nezapomněl na humor. Nedělní Blesk si s vyžlovskými modelkami rád pohovořil a rovněž je vyfotografoval, pro změnu oblečené.

Březen - Johana Tůmová (29)
Nejlepší historkou z fotografování se může pochlubit Johana: "Měli jsme jen půl hodiny, než zapadne slunce," vypráví. "Přišli jsme na stavidlo, na schodech seděl nudista. Prosili jsme ho, aby se přesunul. Povídá: Ani se nehnu, jede mi to až v sedm. Nabízeli jsme mu stovku, ale zůstal tam, šel se pak nahý koupat, říkal, ať se nekoukáme. Komická postava, hnědý scvrklý děda. Po čtvrt hodině natáhl trenky a odešel." V době fotografování Johana těhotenství ještě tajila.

Březen - Johana Tůmová
Autor: Oleg Homola

Květen - MARTINA ŘEPÍKOVÁ (33)
"Původní záměr byl fotit vyloženě akty," vypráví Martina, toho času na mateřské. "Některé z holek nechtěly, a tak vznikl kompromis. Dvě se do toho bály jít, teď litují. Protože mám ve správě koupaliště, bylo jasné, že se vyfotím na molu. Doutníky nekouřím, na každé z fotek je určitá nadsázka. Fotilo se zjara, ráno nebo k večeru, ta zima byla hrozná!" Martina s přítelem se do Vyžlovky přestěhovala z Prahy před třemi lety: "Sešla se tu báječná parta holek," pochvaluje si. "Šily jsme, pekly, pletly košíky, pak jsme viděly film Holky z kalendáře a řekly jsme si: Pojďme udělat něco takového."

Prosinec - LUCIE PILÁTOVÁ (24)
"Bez motorky bych do toho nešla," tvrdí manažerka, která do Vyžlovky jezdí za rodiči. "Řekla jsem: Když polonahá, tak s motorkou! Táta i brácha jsou motorkáři, maminka jezdí taky," objasňuje zajímavé rodinné poměry. "Předtím jsem fotila pro motorkářský časopis, ale byla jsem oblečená. Tohle bylo náročnější: vstávala jsem ve čtyři, všude komáři, na těle jsem neměla místo, kde by nebyl kousanec," vzpomíná blondýnka, která nyní žije láskou - má týden starou známost. Předtím byla sama a jen a jen pracovala, s tím je teď konec.

Prosinec - Lucie Pilátová
Autor: Oleg Homola

Únor - IVA DOSTÁLOVÁ (38)
Iva pracuje pro farmaceutickou firmu a zároveň předvádí masáže. Do Vyžlovky jezdí na chatu: "Mým snem je odstěhovat se tam a mít psa. Zatím mám jen ptáka, hada, kočku a dvě děti, Adélu a Honzíka. Oleg říkal, že focení bude náročné, a bylo. Ale psi byli zlatí," pochvaluje si. "Našim chlapům se, myslím, líbí, že jsme akční," soudí Iva. "Snad jsou na nás teď trochu pyšní, trochu smekli."

Únor - Iva Dostálová
Autor: Oleg Homola

Říjen - Lucie Heralová (30)
Lucie tu bydlí s manželem a dětmi. A jelikož veškerý kulturní život se odehrává u rybníka, také ona se u něj dověděla onu závratnou novinku: "Na Vánoce jsem přišla bruslit na rybník a Martina mi oznámila, že budu fotit kalendář. Řekla: Budeš mít vidle a budeš na návsi," směje se.

Září - Martina Kulhánková (30)
Rodilá Moravanka bydlí v Praze, kde pracuje jako manažerka. Do Vyžlovky jezdí za kamarádkami, je stále svobodná. "Vodník mně byl přidělen a byl fantastický," říká. "Nebránila jsem se, on taky ne. Visela jsem na něm za plného provozu koupaliště. Myslím, že jsem se svého úkolu zhostila statečně, protože kolem byla spousta diváků," dodává kurážná dívka.

Září - Martina Kulhánková
Autor: Oleg Homola

Leden - Petra Borovanová (30)
"Jsem leden, a tak si ze mě chlapi dělají srandu, že mě odtrhnou hned na začátku roku," usmívá se 'Borůvka'. "Jsem stále slečna, žiji s přítelem Dáňou, který nebyl rád, že se tento projekt dělá," rozpovídala se. "Nelíbilo se mu, že se budu fotit polonahá, je strašně žárlivý. Napište to tam, ať si to uvědomí. Doma mám teď trošku větší peklo než jindy," oznamuje. Jak vzpomíná na fotografování? "Zavolali mi nečekaně, byla jsem bez oholených nohou a nezhublá," říká. Přesto se odebrala do hlubokých lesů, posadila na kámen a řvala tam jako lvice.

Listopad - Zuzana Dostálová (24)
Zuzka reprezentuje nejen listopad, ale určitá část jejího těla se ocitla i na úvodní straně kalendáře, konkrétně se jedná o zadek pózující u autobusové zastávky. "Fotilo se to u silnice," chechtá se studentka. "Fotograf povídá: Nic nejede. Já vyhrnula tričko a z baráku vyšly dvě paní, podívat se, kdy jede autobus. Jedna volala: Tady není nevěstinec, běžte jinam! Snažili jsme se ji uchlácholit, ona si pak vzpomněla, že zná babičku, a uklidnila se."


Dámy z Vyžlovky vytvořily občanské sdružení Liščí pětka, jež si dalo za úkol prostřednictvím kalendáře a jiných aktivit sehnat finanční prostředky na rodinné centrum s možností hlídání dětí či na výstavbu hřiště na plážový volejbal.

Dámy z Vyžlovky
Autor: Oleg Homola