Nymfomanka Adina: Jak procházela turnajem

Adina Mandlová (nasazená turnajová jednička) přejela v prvním kole snadno Máňu Ženíškovou matku návrháře Theodora Pištěka) rekordním skóre 81:19 a po ní i Jiřinu Steimarovou (matku herec Jiřího Kodeta) s přehledem 65:35.

Adina získává body u fanoušků především svou nespoutaností, která se projevovala tím, že šla z postele do postele a podobně jako její velké kamarádce Lídě Baarové se neohlížela na rasu, věk nebo náboženské přesvědčení.

Medailón Adiny Mandlové si prohlédněte zde:

370939:gallery:true:true

Mrštná Nataša: Postrach turnajových soupeřek

Nataša Gollová (nasazená turnajová trojka) měla postup do semifinále stejně hladký. V prvním kole smetla Suzanne Marville (ženu režiséra Friče) výsledkem 92:2, kterým překonala dosavadní rekord, který držela právě její dnešní soupeřka Adina Mandlová.

Stejně snadno jako se Suzanne si Nataša poradila s půvabnou Jiřinou Sternovou, a to fantastickým rozdílem 87:13, druhým nejvyšším v historických tabulkách. Tady jí zřejmě hodně pomohlo, že Sternová sice byla ve své době velká hvězda, ale proslavily ji spíše titulní strany módních časopisů, než film.

V případě Nataši rozhoduje u fanoušků především její filmová image potřeštěné dívky, v reálném životě šlo o velmi vzdělanou ženu, která měla smůlu na chlapy, a když uže nějakého chytla, tak většinou pil jak duha.

Medailón Nataši Gollové najdete zde:

383763:gallery:true:true

Pavouk Turnaje:

380891:gallery:true:true