Fotograf, který si v devadesátých letech nafotil své celoživotní trofeje a medaile na nahém ženském těle, tvrdí, že jedním z modelů mu byla právě Pletánková. Rosnička se nařknutí bránila, nakonec se ale prořekla.

Moderátorka se prý chtěla prosadit jako zpěvačka, a tak se v uměleckých kruzích pohybovala často. „Fotograf chtěl tenkrát udělat zajímavou výstavu. Já u toho byl a vím, že je to ona,“ řekl Blesk.cz svědek, který fotografie poskytl.

Fotogalerie
5 fotografií

„Nedávno jsme se o výstavě s autorem fotek bavili a vzpomněli si, že tam pózovala,“ vysvětlil svědek, proč snímky vyplavaly po dvaceti letech znovu na povrch. Pletánková zprvu tvrdila, že jde o holý nesmysl. „Já o ničem opravdu nevím. Jaké fotografie? To je šílené,“ tvrdila rosnička. Stačilo jen pár dalších informací ze strany Blesk.cz a Pletánková nastražila uši a začala se o snímky zajímat. „Po takové době si někdo vzpomene, že mě fotil,“ prořekla se Pletánková.

I ze starých fotografií je patrné, že se Tina nikdy nemusela za své tělo stydět. Co však před dvaceti lety mohlo vidět oko fotografa, dnes lahodí už pouze příteli Zdeňku Holíkovi, profesionálnímu potápěči, se kterým má syna Andrého.