Simona Krainová (36) fotí kalendář s choulostivými fotkami každoročně. Tentokrát si na stylizovaných snímcích nechala dokonce spoutat ňadra ve stylu provokatérky Madonny.

460939:gallery:true:true

Exmilenka Leoše Mareše (33), modelka Lucie Petrišková (21) se exkluzivně svlékla pro Blesk. Chtěla tak ukázat své dokonalé tělo, které víc než rok patřilo ženatému moderátorovi.

Lucie Petrišková – Tato mladičká modelka rozčeřila hladinu českého showrybníčku jako v poslední době málokdo. Prozradila, že měla poměr s ženatým moderátorem Leošem Marešem. Navíc ani okamžik nezaváhala a pro Blesk nafotila sérii odvážných fotek. A brada? Rovně tvarovaná a malinko vystouplá vpřed…
Autor: Barbora Pejšová

Iveta Bartošová (43) se v egyptském letovisku Hurghada, kde byla na dovolené se synem a manželem Jiřím, koupala nahoře bez. Její fanoušci tak mohli spatřit, že prsa má stále výstavní.

460991:gallery:true:true

Kateřina Kristelová (30) se sice při focení svého kalendáře Crystal Kristel držela zpátky a téměř se neodhalila. Zato pár měsíců předtím zapózovala nahoře bez fotografovi Blesku.

460940:gallery:true:true

Zpěvačka Heidi Janků (48) se rozhodla upozornit na to, že stále ještě vystupuje tím, že se po dvaceti letech opět svlékne. Jejím prvním počinem byly tehdy akty pro pánský časopis, nyní diář a kalendář.

Akt Heidi Janků
Autor: Jakub Ludvík

Herečka Sandra Nováková (26) se ze všech letošních krásek při focení styděla nejvíc. A to má za sebou natáčení lechtivých scén v několika filmech. To prý ale byla za postavu, nikoli sama za sebe.

460944:gallery:true:true

Modelka Dominika Mesarošová (23) se zařekla, že zvětšením silikonového poprsí si zvedne i cenu, za kterou ho ukáže. Výjimku ale udělala pro plakát filmu Bobule2, na kterém pózovala nahá jen v hroznech vína.

460943:gallery:true:true

Modelka Romana Pavelková (24) si ráda v zimní období dopřává exotické dovolené. Na poslední z nich, v Dominikánské republice, se na písečných plážích opalovala nahoře bez.

460935:gallery:true:true

Česká Miss Iveta Lutovská (26) se poprvé nechala nafotit nahoře bez. Její vnady však mohl spatřit jen několikaměsíční černoušek, se kterým se fotila do charitativního kalendáře Black and White.

460941:gallery:true:true