Na své si ale přijdou i ženy. Na některých fotografiích totiž Evě dělá partnera do půl těla svlečený model Jamie Dornan, bývalý přítel herečky Keiry Knightley.

Herečka Eva Mendes už začíná být známější spíš díky svým reklamním kampaním, kde vystupuje polonahá, než díky hereckému umu.

Tentokrát své dokonalé křivky naolejovala a nechala se nafotit pro oděvní značku Calvin Klein, která se zaměřuje hlavně na výrobu riflí. Na některých fotografiích přitom pózuje sama, někde jí zase dělá společnost model Jamie Dornan, bývalý partner herečky Keiry Knightley.

Fotografie by se na billboardech po celém světě měly objevit už na jaře. Pokud je ovšem překousnou cenzoři. S nimi se Eva Mendes v poslední době dostává do křížku často. Trnem v oku cenzorů V roce 2008 natočila Eva Mendes třicetivteřinový reklamní klip na parfém Secret Obsession, který je taktéž od firmy Calvin Klein.

V reklamě vystupuje Eva nahá na rozestlané posteli, kde se svůdně kroutí a hladí přitom své tělo. Většinu času nebylo v reklamě vidět ani trochu z Eviných intimních partií. Když si však v jeden moment pohladila prsa, objevila se na okamžik v záběru její bradavka. To se cenzorům příliš nelíbilo a reklama musela z vysílání zmizet.

Eva není ve svlékání před kamerami a fotoaparátem žádný nováček. Nahá se objevila už v roce 2007 v kampani skupiny PETA, která bojuje za práva zvířat. Eva svou nahotou demonstrovala proti nošení zvířecích kožichů. Ani tyto fotografi e se cenzorům moc nelíbily.

Fotogalerie
2 fotografie