Kdysi prohlásila, že nikdy nebude vypadat na více než na třicet. Původní záměr jí sice jak vidno nevyšel, ale může být alespoň spokojená s tím, že se čas od času jako mladice chová.

Trumpová totiž kývla na nabídku, že se zúčastní britské verze reality show Big Brother a stala se tak  dvanáctou soutěžící v domě Velkého bratra. Kromě ní se reality show účastní např. zpěvák Boy George (48), herec a někdejší fotbalista Vinnie Jones (44), herečka Stephanie Beacham (62, Dynastie) a ruská exmilenka Ronnieho Wooda Jekatěrina Ivanova (22).

„Je to pro mě tak zajímavá zkušenost, že o své účasti napíšu knihu,“ prozradila Ivana Trump, která se právě rozvádí se svým o 25 let mladším manželem Rossanem Rubicondim (36).

Problémy s odhalením ve svém věku neřeší, takže když se měla Trump svléknout, aby ji ostatní aktéři soutěže mohli namalovat, pohotově odhodila svršky a své tělo nastavila kamerám. Jak vidno, pózování v prádle tělové barvy a na podpatcích si Ivana užila s grácií sobě vlastní.

Koneckonců – proč by si nemohla ve vile "Velkého bratra"  ulovit nového zajíčka? Pověstné stahovací maxikalhotky po babičce jsou pro mnohé muže neodolatelné a navíc  proslavily herečku Renné Zellweger, představitelku hlavní role ve filmu Denník Brigitte Jones.

Fotogalerie
3 fotografie