Kanadský režisér Atom Egoyan je známý především nekomerčními filmy, které opovrhují hollywoodským vkusem a sbírají ocenění na filmových festivalech. Novinkou Chloe však podle většiny kritiků otočil a hledá široký divácký úspěch. K tomu by mu mohly pomoct i hodně odvážné „hanbaté“ scény prostitutky Chloe v podání Amandy Seyfried, která konečně, k radosti mužské části publika, začala využívat své poprsí k jiným věcem než k předpovídání počasí, jako tomu bylo ve filmu Protivný sprostý holky.

„Být nahá není zas takový problém, myslím že pro nikoho z nás. Jenom si shodíte šaty. Tohle je ale hodně intimní a zas tak jednoduché to nebylo.“ říká Skyfried o své erotické lesbické scéně. „Zvládli jsme to ale nejlépe, jak to jen bylo možné,“ dodává.

Táta na film nesmí!

Film je natolik nabitý erotikou, že si Amanda nepřeje, aby ho viděl její otec.„Můj táta na film nesmí,“ přiznává Amanda a pokud je v pořádku, ani on rozhodně takhle svou dceru netouží vidět.  K nám se film dostane až v létě, ale zdá se, že se rozhodně vyplatí čekat.

Fotogalerie
5 fotografií

Banner Biják