O Zoe se i přes její dlouholetý vztah s hercem Keithem Brittonem (34) říká, že měla poměr i se ženami. „Lidé se často mé babičky ptali, jestli jsem lesba. Já a moje sestry jsme vyrůstaly mezi samými kluky a naše chování a myšlení tak bylo výrazně mužské. I teď ráda nosím pánské oblečení. Cítím se v něm silně a sebejistě,“ říká Zoe.

Sexy prodavačka hamburgerů

Když jí bylo devět, zemřel jí otec. Matka vzala ji a její dvě sestry a přestěhovaly se z Dominikánské republiky do New Yorku za lepším životem.

„Moje máma je pro mně hrdinka,“ říká Zoe. „Obětovala se pro nás, pro svoje dcery, abychom mohly studovat a splnit si svoje sny.“ Na střední škole musela Zoe začít pracovat jako prodavačka hamburgerů v místní pobočce Burger Kingu. Pravděpodobně se jednalo o jednu z nejžhavějších prodavaček rychlého občerstvení všech dob.

Rok 2009 byl pro mladou herečku přelomový. Kromě hlavní role ve filmu Avatar dostala roli v seriálu Star Trek a také si zahrála po boku Orlanda Blooma (33) v úspěšném filmu Piráti z Karibiku: Prokletí černé perly. Zoe se brzy míní provdat za svého dlouholetého přítele, a i když už jsou zasnoubeni, nikdy ho jako svého snoubence nepředstavila. Vždycky jen lakonicky prohodí: „Tohle je Keith.“

Fotogalerie
5 fotografií