Třeba její spoluporotkyně z Česko Slovensko hledá SuperStar Dara Rolins (37). Té na koncertu z tílka vypadl prs opravdu celý. A i cudná Tereza Kerndlová (24) svůj top na koncertu v rámci kadeřnické show, kterou pořádal její partner René Mayer, neuhlídala.

Na to, že sklouzne přímo na molu dekolt modelkám, už fotografové čekají. A stává se to i největším profesionálkám, jako je Tereza Maxová, která by měla rozhodně vědět, k čemu slouží oboustranná speciální lepicí páska. Večírkové královny, jako jsou Agáta Hanychová nebo Andrea Kerestešová, ňadra nezkrotily ani na tanečním parketu.

Fotogalerie
1 fotografie

Trapasy s neposlušnými bradavkami se nemohou vyhnout ani světovým celebritám. Neposlušné ramínko volných šatů se rozhodlo spadnout z ramene herečky Sophie Marceau právě ve chvíli, kdy byla na červeném koberci na festivalu v Cannes. Divákům a fotografům se tak nabídl nerušený pohled na stále krásné a pevné ňadro francouzské herečky.

Daleko hůře dopadala Tara Reid. Také si zvolila odvážnější model šatů, než by dokázala zvládnout, také ji odhalil celé prso, ale hrdinka tohoto okamžiku si toho vůbec nevšimla. Trapasu nepřidalo ani to, že byla těsně po plastické operaci a na jejím ňadru byly stále patrné jizvy po zákroku.

Před několika lety se Beyonce na pódiu roztančila tak divoce, že jí šaty vylétly nad hlavu a nadšeným obdivovatelům a fanouškům se na okamžik naskytl pohled na její nahé tělo od krku dolu. Incident ji natolik rozhodil, že si celý zbytek tanečního vystoupení úzkostlivě držela šaty levou rukou.

Jsou ale i celebrity, které se svými ňadry pochlubí rády. Mezi ně patří Janet Jackson. Její nezapomenutelné vystoupení během Superbowlu se stalo tématem na dlouhé měsíce.

Video
Video se připravuje ...

Ani světovým celebritám se trapasy s neposednými ňadry nevyhýbají. /Youtube/