Z obrazovky TV Barrandov v pořadu Maminka Eva Decastelo radí, jak vychovávat děti. Její snímky velmi podobného charakteru jako ty Martiny Gavriely kolují internetem. „Nezbedná minulost Evy Decastelo pro spolupráci s TV Barrandov není překážkou. Je profesionálka a diváci o její pořad mají zájem,“ řekl Blesku marketingový ředitel Janis Sidovský.

Na Primě se kromě Gavriely objevovala pravidelně Tereza Pergnerová nebo Diana Kobzanová. Jejich nejintimnější partie znají čtenáři erotického magazínu Leo. „Pro nás je primárně důležité to, zda profesionálně odvádějí svoji práci pro televizi, a k tomu, co dělaly před x lety, se nebudeme vyjadřovat. To je věc každé/ každého z nich,“ uvedla tisková mluvčí Jana Mrákotová.

„Ještě že ty holky neskončily ve veřejných domech a staly se z nich velmi slušné ženy a moderátorky, které odvádějí velmi dobrou práci,“ míní ředitel TV Óčko Jiří Balvín o Evě Decastelo a Dianě Kobzanové, které pro tuto televizi pracovaly.

Problém nemají ani na TV Nova. Žádné sankce nepostihly Leoše Mareše po vydání jeho fotek s placenou společnicí, nově vzali do poroty SuperStar Helenu Zeťovou. I ta má za sebou focení porna.

Desítky nahých fotek českých celebrit najdete ZDE!

Fotogalerie
19 fotografií