• Nikdy nesmíte přiznat, že i ve třiceti žijete pod jednou střechou s maminkou, která vám vaří, pere, uklízí a každý večer naklepává polštář, aby se vám lépe spalo. I přesto, že jste bez ní naprosto neschopný, musíte se tvářit, že samostatnost je vaším každodenním čajem.
  • Nikdy nepřiznávejte, že jste volil Miloše Zemana, i kdybyste si o něm myslel, že je to nejlepší politik na zeměkouli. Miloš není v kurzu, takže jste každopádně volil přece Karla!
  • Nikdy nevybírejte pod stolem erotická videa z HellSpy.cz, která chcete mít stažena do počítače dřív, než se vrátíte z nudného rande domů. I kdyby to pro vás bylo sebevětší utrpení, je slušnost, věnovat dívce veškerou pozornost.
  •  Nikdy nezvěte potenciální přítelkyni na prohlídku žádné sbírky motýlů, kaktusů, kravat ani ostatních podobných exemplářů. Není hloupá, ví, o co vám jde. Tato oldschoolová taktika už je totiž dávno profláklá.
  • Nikdy se nesnažte slečnu ohromit tím, že umíte vykrkat abecedu a především se jí to nikdy nesnažte ukazovat. V kombinaci s prděním je tato odpornost na prvním rande a i mnoha dalších tabu.

Pokud budete těchto pět pravidel dodržovat, nejen že se stanete obávaným lvem salónů, kterému žádná žena neodolá, ale také ukážete, že máte něco i v hlavě a ne jen v kalhotách!

Pokud chcete vidět pěkná prsa, jdi na www.hellspy.cz/prsa