Proč Enki svůj džob dostala, je každému chlapovi nad nebe jasné. Zkuste se pár okamžiků dívat do jejího výstřihu a nedostat tvrďáka v kalhotách. Televizní producenti ze stanic Zjarr si toho byli moc dobře vědomi a jednoduchou mužskou matematikou si spočítali, že tato slečna přitáhne zraky roztoužených chlapů.

A taky že jo! Enki se stala slavnou, ještě než ji na zpravodajskou židli ve studiu vůbec posadili. Video, které zachycuje její ucházení o práci moderátorky, se stalo naprostým hitem, který po celém světě sdílely na internetu desetitisíce lidí. Aby taky ne, jen se podívejte na ta vykukující kůzlátka!

Video
Video se připravuje ...

Enki Bracaj a její pokus o získání práce, který vyšel. Youtube.com

S nabytou slávou se Enki začaly hrnout další nabídky na práci. A mladá studentka kývla i na lukrativní focení pro Playboy. Jenže pro něj musí ukázat své zbraně zcela obnažené, což se ale zase nelíbí bossům z televize. Albánie je konzervativní země a 60 % obyvatelstva tvoří muslimové.

Enki byla zatím z postu zpravodajské moderátorky suspendována a televize se s ní snaží domluvit. „Řekl jsem jí, že by se měla soustředit na žurnalismus a studia a že by neměla dělat toto focení,“ prohlásil šéf Ismet Drishti. „Stále vyjednáváme, jak ten problém vyřešit,“ dodal.

Fotogalerie
4 fotografie