Arianny Celeste Penelope Lopez Marquez, jak zní její celé jméno, se narodila 12. listopadu 1985 v Las Vegas. V její vysportované pevné postavě se mísí mexická a filipínská krev, což z ní dělá anděla s ďáblem v těle. Péči o dokonalou fyzičku zasvětila i studia. Vystudovala fitness a výživu na University of Nevada, Las Vegas, ale svou kariéru rozjela jako nosička čísel.

„Bylo to nervy drásající a trochu děsivé, ale bylo to v pohodě,“ popisovala svůj první dojem z jednoho z nejtvrdších zápasů na světě v roce 2006, kdy se prostřednictvím klasického castingu stala modelkou, která nosí čísla, neboli Octagon Girl.

Na svůj první zápas nastoupila v Hard Rock Hotel and Casino. Od té doby se fanoušci krvavého sportu těšívají nejenom na létající pěsti neohrožených bojovníků, ale také na pohupující se boky Arianny.

Rostoucí popularita jí dodala sebevědomí a modelka se výrazně začala prosazovat i v jiných odvětvích. Fotila pro časopisy Maxim, FHM, Sports Illustrated a Playboy, kde v roce 2010 pózovala nahá. Bojovým sportům však zůstala i nadále věrná a sama se jim věnuje. Mezi její oblíbené patří kickbox nebo thaibox a její bývalý partner dobře ví, že není dobré ji naštvat.

V roce 2012 Arianny zatkla policie za domácí násilí. Se svým tehdejším čtyřiatřicetiletým přítelem Praveenem Chandrou se pohádala v limuzíně kvůli tomu, že si dopisoval s jinou ženou. Jejich hádka se přesunula do pokoje hotelu Wynn. Uvnitř ji prý Chandra dusil a držel za ruku, aby se nemohla bránit.

Ona ho kopla do nosu a poté po něm hodila dvě vázy. Tříštivý zvuk a hluk z pokoje přilákal poslíčka, který raději zavolal policii. Když muži zákona vyslechli oba účastníky partnerské roztržky, zatkli je za domácí násilí. Brzy poté Celeste pochopila, že Chandra pro ni není ideálním mužem, se kterým by měla kráčet životem.

Na Vánoce 2015 přichystala pro své fanoušky vánoční pozdrav na sociálních sítích. Vyfotila se do půl pasu nahá a jediné, co halilo její bujné poprsí, bylo jehličí. „Kdybych ji měl doma, Vánoce by byly každý den,“ psal pod fotku jeden z fanoušků, který má však smůlu. Arianny je opět zadaná.

Schází se s muzikantem z kapely Blink 182 Travissem Barkerem. Ten se snaží, aby ji nenaštval, ale pokud se tak stane, tak co? Mít doma jednu z pěti nejkrásnějších žen světa, kterou byla zvolena, za nějaký ten šrám stojí.

Fotogalerie
8 fotografií